de Boodschap Artikelen YouTube Websites Wie zijn wij

Diverse artikelen en Bijbelstudies


Diverse Verhalen en Artikelen
Het ABC voor onze redding !:

In de Prophecy Update van 6 januari 2019 heeft Pastor JD Farag een oproep gedaan om zijn ABC for Salvation te vertalen in zoveel mogelijk talen. Wij hebben dit gedaan en het document kunt u hier downloaden. U kunt en mag dit wat ons betreft gebruiken om door te sturen, of aan iemand te geven die deze boodschap kan gebruiken, want God houdt van iedereen en wil niemand verloren laten gaan. Dus, print het uit, of stuur het aan iemand die u heel dierbaar is en de Here Jezus nog niet kent. Het is heel belangrijk !
Een persoonlijke uitnodiging !:

Rond de Kerstdagen kregen wij een uitnodiging van Anne Graham-Lotz doorgestuurd die zij had ontvangen van haar familie. Ze heeft ons gevraagd om deze boodschap zo veel mogelijk te delen, en daarom hebben we de uitnodiging vertaald in het Nederlands. De uitnodiging was oorspronkelijk voor de viering van de Geboortedag van de Here Jezus, maar eigenlijk is dit een uitnodiging voor het bijwonen van een familiebijeenkomst ! U komt toch ook ??.
Hoe nu verder ?:

Als u pas tot geloof bent gekomen, dan begint het eigenlijk pas ! Wij hebben voor u een aantal handige tips en wetenswaardigheden samengevat in dit document.
De Opname van de Gemeente

Onze visie op de Opname van de Gemeente.
Als een dierbare is overleden ....

Heeft u recentelijk afscheid moeten nemen van een dierbaar persoon in uw leven? Eén van uw ouders, of misschien uw levenspartner of misschien één van uw kinderen ? Ik hoop dat ik u kan helpen met mijn ervaringen !
Bijbelstudies
Daniël:

In dit pdf document hebben wij het boek Daniël overgenomen. Wij hebben hier de Herziene Statenvertaling voor genomen. Het document is circa 116Kb groot. Tevens hebben we enkele interessante teksten overgenomen uit het boek "Daniel, Visie op de toekomst", van J.W. Embregts.
Het Evangelie van Johannes:

In dit pdf document hebben wij het Evangelie van Johannes overgenomen. Wij hebben hier de Herziene Statenvertaling voor genomen. Het document is 137Kb groot.
Openbaring:

In dit pdf document hebben wij het boek Openbaring overgenomen. Wij hebben hier de Herziene Statenvertaling voor genomen. Het document is circa 136Kb groot. Tevens hebben we enkele interessante teksten overgenomen uit het boek "Handelingen der Gemeente deel 1, Van Apostelen tot reformatie" van R.H. Matzken.